Alltid med
glimten i ögat och skrattet
alldeles intill

Han startade sin karriär långt innan karriären egentligen var bestämd. Som ung var idrottsintresset stort och Håcan spenderade många timmar i sin ungdom med att både träna, tävla och leda yngre idrottare inom valda områden. Just det starka intresset och drivet kring sport ledde honom så en dag till radions värld. Han började som inhoppare när ordinarie radiopratare var frånvarande. Det bästa med radion var att sitta i direktsändning och referera hockey- och handbollsmatcher.

Håcan Nilsson har kallats Skånes egen Skavlan

Han har intervjuat otaliga personer med kända namn som Fredrik Reinfeldt, Michael Dahlén, Nilla Fischer, Harald Mix, H2 Green Steel, Olle Jönsson, Lasse Stefanz, Anders Thornberg och Magdalena Andersson för att nämna några.

Några kommentarer om håcan

Han är även moderator för panelsamtal i t ex Almedalen, inom vitt skilda ämnesområden. Man har benämnt Håcan Nilsson som en "arenakonferencier " med aldrig sinande monologer och dialoger och alltid med glimten i ögat och skrattet alldeles intill.

Vi använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer på vår INTEGRITETSPOLICY sida.